MITT RUM

Så ser mitt rum numera ut! Jag blev faktiskt jätte nöjd efter vi möblerade om det. Fast det är fortfarande inte helt klart ännu, några få tavlor ska också upp på väggarna, sen är det klart! Ha det bra! ♥

INGEN REDIGERING HÄR INTE


Nej, jag redigerar inte mina bilder.
Jag har några olika anledningar till detta. Den största anledningen är nog att om man ställer sig och tar en bild och sen sätter bilder i datan, sen drar upp photoshop och sätter sig och redigerar bilden till en bild som man aldrig skulle kunna ta själv. Fotografering är inte att ta en bild och sen redigera den. Fotografering (enligt mig) är när man testar att ta bilden från olika vinklar, man kollar vad ljuset faller ner och sen tar en bild utifrån det.
Vissa redigerar så mycket så man ser att det är redigerat, jag tycker inte att det är så mycket fotografering.
Har absolut inget emot det, men det är iallafall därför jag inte redigerar mina bilder, så ni vet.
Det här är vad jag tycker om redigering, det är min åsikt. Ni får gärna ha en annan åsikt om detta, men det här är min.
Ha det bra allesammans. ♥

NÄSTA: STRANDEN

Sitter just nu på hotell rummet, vi ska snart ut till stranden som liger ca 10 meter från hotellet.
Jag har fått tag i en dator, några kompisar som har en lägenhet här hade med min dator och vi har gratis internett från vårt hotell.
Jag bloggar med någon annan dag, hej då! ;)

5 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

1. Jag skulle egentligen hetat Elise, men min storebror kunde inte säga det så dom döpte mig till Line istället.
2. Jag är super duper skit rätt för fåglar, det spelar ingen roll om det är en stor kråka eller om det är en pyttefågel. Fortfarande lika rädd.
3. Alla mina kompisar anser mig som väldigt klumpig, trög och knäpp. Vilket jag också är.
4. Jag totalt äääääääääälskar Eric Saade! Det bästa är att han kommer hit också till rix fm festival! :D
5. Jag har egentligen glasögon, men använder dom inte.
Hoppas det var lite saker som ni inte visste om mig. :)

BOK TIPS

En jätte bra bok om fotografi!
Författaren är Scott Kelby, han skriver så sjukt bra. Det är som om någon skulle stå brevid dig och förklara vad du skulle göra. Jag fick den här boken med när jag köpte kameran.
Jag hoppas ni har det bra! ♥

FRAMME

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej!
Nu ska vi vara framme om allting går rätt, vi landar i Alicante och sen åker vi vidare till Benidorm. Jag har varit här 2 gånger innan, och det är så mysigt! Förr så var det en rätt så populär turist ort, men inte lägnre. Vi är där med en annan familj också. Vi hörs. ♥

PACKAD OCH KLAR, REDO ATT DRA IVÄG!

Nikon D3100 Tamron AF 70-300 mm
Hej!
Nu är jag äntligen klar med allting. Känns så härligt att jag ska lämna det här skit vädret i Sverige (men bara för vi ska iväg nu ska det bli jätte bra väder). Vi åker dock i natt, så får gå upp vid 3 typ och sen ska vi ta bilden ner till Köpen hamn för att sen åka där ifrån. Jag har varit så flitig så jag har fixat tidsinställda inlägg nästan varje dag så ni måste fortsätta kika in ändå! Ni får ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem (söndag nästa vecka).
Hej då!♥

EN SÖT FÅGELUNGE

Nikon D3100 AF-S Nikkor 18-55 mm
Mitt i lekarna på midsommar såg vi en rätt så nyfödd fågelunge. Den hade förmodligen kommit bort från sin mamma. Den var så söööt! När det blåste så trillade den framlänges (hade inte världens bästa balans). Men så söt den var!

HEMMA IGEN FÖR ATT SNART ÅKA

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Har nästan precis kommit hem från landet. Vi var ju som som sagt där och firade midsommar. Det var skit kul. :)
Jag tog med mig kameran, men eftersom vi inte dansar krig någon midsommarstång så gör vi massa annat istället. Vi gör typ en massa "lekar" eller vad man nu ska kalla det för. Vi har en väldigt konstig sak vi gör varje år, vi går upp och grillar korv typ vid midnatt. Alltså midnatts korven, fråga mig inte hur detta kom till men det är iallafall en mysig tradition. HAHA. Nu ska jag fortsätta packa, vi hörs senare! ♥

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!

Nikon D3100 - Tamron Af 70-300 mm
Hej på er!
Och ha nu en glad midsommar! Jag är fullt uppe i min packning både till resan och till midsommar, vi ska ju sova över där. Så ni för nöja er med det här inlägget, jag har inte riktigt tid att blogga. Så vi hörs i morgon innan resan. Ha en trevlig midsommar! ♥ Och grattis till sötnosen Clara som fyller 13 idag! :)

BÖRJA PACKA

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Har nu precis proppat min mage full med mat, gott gott. Innan dess stack jag en snabb sväng in på stan, skulle köpa en tidning till resan. Digitalfoto blev det. Jag vet inte hur uppdateringen blir nu, ikväll ska jag sätta igång och börja packa. Imorgon är det ju midsommar och då ska vi typ in till skogen i en stuga eller nått, och sen sova där på natten. Vi kommer hem på lördag förmiddag nån gång så det blir mer bloggnig då!
Sen åker vi ju 3 på natten tills söndag, så jag ska försöka fixa några tidsinställda inägg så det inte blir helt dött här! Nu blev det jätte långt, men lev med det. Ha det så bra så hörs vi imorgon!

PANNKAKOR OCH ALEX

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300
Hej. :)
Sitter här med Alex. Vi har precis proppat i oss en väldans massa pannkakor. Men gott vare! Innan dess var vi ute och fotade, med det i inte så bra eftersom vi bokstavligt talat blåste bort. Även det vi fotade också, så vi började klättra i träd istället. Då blåste vi dock inte bort. Nu ska vi göra nånting annat, så vi hörs. ♥

NYA KAMERA GREJER

Reflexskärm 5i1 60 cm
Den kostade 129 :-
Den är precis lagom storlek och allt, skit bra!
Trådlös Fjärrkontroll
399:-
Man sätter den stora klumpen med sladden i kameran, och sen tar man den lilla fjärrkontrollen och trycker på. Alltså är det som en vanlig fjärrutlösare, bara man behöver mottagaren.
Så här ska det alltså se ut, man sätter den på kameran och den i handen.
Länk till Reflexskärmen
Länk till trådlösa fjärrutlösaren
Allt är köpt på 24.se

ETT ICKE SÅ PLANERAT KVÄLLSDOPP

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm Du är så sjukt jävla saknad.♥

Hej. :)
Efter fotbolls träningen så åkte vi på ett icke så planerat kvällsdopp, det var as nice. Jätte höga vågor, och hur kallt det var ska vi nog inte prata om. Därför blev det ingen bra uppdatering ikväll, för direkt när jag kom hem så traskade jag och mammsen iväg och hämtade ut paketet med kamera grejerna. Är så sjukt nöjd! Men vad det är får ni veta imorgon. Det har också börjat regna igen, solen var väl bara här idag för att visa att den fortfarande levde antar jag. Vi hörs. ♥

ÄNTLIGEN SOL :)

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej! :)
Jag struntade fullständigt i min storstädning, jag gick istället ut och schtekte på altanen i hopp om att bli brun. Ja ni läste rätt, SOLEN HAR ÅTERVÄNT! Så skönt! Mina kameragrejer som jag köpte har också kommit, ska bara hämta dom på posten. Men det får bli när mamma kommer hem för det är bara hon som kan hämta ut det. Var det är får ni se då. Ska också på fotbolls träning men ska förmodligen inte träna, har inte känt mig så bra. Så vi hörs väl senare ikväll. ♥

STORSTÄDING PÅ G!

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Vaknade för ca en timme sen, har nu ätit frukost och duschat. Ska nu storstäda rummet, samtidigt dunka fin musik på högsta volym och njuta av sommarlovet, see yaa. :)

FÄRDIG MÖBLERAT :)

Nu har jag äntligen möblerat klart! Det var därför jag inte uppdaterade på typ hela kvällen. Men nu ska jag måla naglarna och sen ladda ner musik till min ipod. Så ni får nöja er med det här inlägget, hejsvejs. :)

EFTER EN REGNIG FOTORUNDA

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Kom precis in från en regnig fotorunda! Jag kunde inte motstå att gå ut, även fast det regnade. Jag gjorde därför ett väldigt omsorgsfullt regnskydd till den, en plast påse. Resten av dagen idag spenderades hemma hos farmor, jätte mysigt. :) Vi hörs mer ikväll. ♥

HIMMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ... OCH GRÅ

Nikon D3100 AF-S Nikkor 18-55 mm
Hejsan svejsan. :)
Har i stort sett idag pillat på mitt rum, mycket som behövs rensas ut! Tråkigt som tusan, men man får ju fint rum sen. :) Tycker om bilden som jag precis tog, jag tycker det blev häftigt med den "vanliga" himmlen och sen de gråa molnen. Fast jag hade kunnat klara mig utan de där gråa molnen. Ge mig fint sommar väder tack!
Vi hörs imorgon, puss. ♥

5 TIPS PÅ SAKER MAN KAN GÖRA I TRÅKIGT VÄDER SOM DETTA!

Eftersom att alla är lediga nu, och man inte kan göra nånting ute nu (om du inte ställer dig i regnställ, stövlar och en sån rolig regnhatt eller sylvest heter det nog). Men här har jag 5 saker man kan göra inomhus.
1. Baka något gott, du får både nånting gott att mumsa på efter och en skål med smet att slicka!
2. Sätt dig och läs en bok och försök samtidigt att finna lugnet menas regnet smattrar mot fönstret.
3. Unna dig något avkopplande, fixa därför ett eget hemma spa. Blunda och dröm dig bort, kanske till ett lyxigt spa i något härligt land. Det är bara fantasin som sätter stop... Men lägg för i säkerhets skull gurka på ögonen så du inte råkar kisa någon gång, det förstör lyxigt-spa-i-härligt-land grejen.
4. Lägg dig och slappa som katten, som ser ut att ha det väääldigt skönt.
5. Ha en picnik inomhus, det funkar nästan lika bra som att ha ute. Man får bara ränkna med att det inte är riktigt lika skönt underlag. Men mysigt är det. :)
Hoppas det var några tips som du kan ta del av. ;)

VILKET FINT VÄDER VI HAR IDAG!

Bilder tagna för ca 3 minuter sen!

Jätte fint väder man vaknar upp till nu varje morgon, inte tjatigt alls inte...
Längtar jätte mycket tills vi ska åka iväg, så man för en gångs skull får lite sol på sig!
Har nästan precis ätit frukost, idag ska jag antagligen fortsäta städningen på mitt rum idag eftersom vi typ ska möblera om. :) Det kommer nog upp ett tips sen, så kolla in senare. Hejsvejs :)

KLICKAT HEM

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej!
Har precis klickat hem några kameragrejer från nätet. Väldigt nöjd faktiskt. :)
Men nu ska jag fortsätta med det tråkigaste som finns, städa.
Ha en bra kväll allihopa. :)

SJUKT GOD GLASS!


Vill tipsa om den här jätte goda glassen! Minst lika god som e Ben´n Jerry! Det är stora kladdkake bitar i och mörk kolasås. Om ni inte har smakat, KÖP DEN! :)

FÄRG ELLER SVARTVITT?

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej på er. :)
Kunde inte riktigt bestämma om bilden skulle vara i svartvitt eller i färg, så ni fick båda. ;)
Var ju på bio igår och såg Baksmällan II, den var bra men den var för lik ettan! Match spelade jag idag också, vi spelade bra stundvis, men slutresultatet blev en 2-0 förlust till oss. Nu ska jag äta, så vi hörs senare idag. ♥

BAKSMÄLLAN II

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Har precis ätit, och innan dess var jag på fotbollsträning. Ikväll ska vi på bio med några kompisar, vi ska se Baksmällan II. Imorgon är det den sista seriematchen innan sommaruppehållet. Så kommer nog inte blogga ikväll eller imorgon förmiddag. Ha det bra tills dess! ♥

BLACK AND WHITE



VILKET VACKERT VÄDER VI HAR!

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Kom precis hem från en fotorunda. Kommer nog fler bilder från det sen! Från stan idag fick jag med mig en rubisk kub hem, HAHA. Sen åkte jag, farmor och pappa iväg och köpte glass i det fina vädret (en stor gnutta ironi i det). Det var typ storm också ösregnade det. Vi hörs mer senare. ♥

FÖRSTA DAGEN

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Sitter just nu och äter frukost. Vaknade nästan precis, så skönt att sova ut! Ska snart träffa Alexandra så vi kan sticka ner på stan. :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Vi hörs. ♥

BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN

Fick ta ett sorligt farväl till mitt fönster.
Som har den här fina utsikten.
Kändes faktiskt väldigt konstigt, det känns verkligen inte som sommarlov.
Jag kommer sakna klassen sjukt mycket, mitt kära fönster jag har sått i lektion på lektion.
Jag kommer sakna våran lärare som vi inte ska ha kvar.
Men nu är det sommarlov, sååå skönt. Härlig start också, det började med att jag åkte ner och köpte godis med Alexandra. Och sen spelade vi fotboll, som inte var fotboll för vi fick avbryta en gång i minuten av att behöva lägga oss ner och fullkomligt dö av skratt. Sjukt kul kväll. ♥ Vi hörs. :)

SOMMARLOV

Nu jävlar.
SOMMARLOVET 2011, NU KÖR VI! ♥
Clara har tagit bilden. ;)


OUTFITEN FÖR SKOLAVSLUTNINGEN

Clara fixade ju håret på mig, najs. :)
Klänning-Kappahl, Cyklelbyxor- Gina Tricot

HELT SLUT!

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej :)
Just nu är jag så slut man bara kan bli. Efter alla dessa LÅNGA 11 km!
11 km med sprängande huvudvärk, träningsvärk och skoskav. Men jag använder det magiska uttrycket "man ska inte klaga" istället. Klokt val! Ikväll väntar skolavslutning jag tar med kameran så lite bilder kanske det blir. Men nu ska jag gå och sova, sen ska jag till Clara för hon ska fixa mitt hår. Vi hörs! ♥

SNABBIS INLÄGG

Blir därför bildslöst...

Det får bli ett snabbt inlägg bara,
imorgon blir jag tillbaka och då får ni nog skolavslutningsoutfiten. ;)
Men vi slutar på kvällen, på dagen ska vi typ gå en mil.
Jätte tråkigt, menmen.
Vi hörs imorgon. ♥

HÅRIG BLOMMA

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej,
jag kunde inte blogga igår. Jag var iväg på någon fotbollsutbildningsträningssak typ. Så kom hem vid typ 10 över 10. Ikväll blir det nog inte heller någon mer bloggning, det är säsongsavslutning på glee och då kommer Wilma för att sen lämna mig igen och åka till barcelona. Det påminner mig om att jag snart också ska åka iväg, jag ska åka till Benidorm som ligger i Spanien. Men det är efter midsommar så en liten bit kvar tills dess! Nu ska ja äta, vi hörs. ♥

JAG ÄR SJUK NÄR DET GÄLLER ATT SHOPPA!

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Idag blev det ännu en dag springandes i affärer. Köpte ett vit baslinne. Får nog bli ett slut mitt eviga shoppande snart om jag ska ha några pengar kvar. ;) Annars idag var det den sista "riktiga" skoldagen i sexan. Kändes faktiskt rätt så konstigt, jag menar det kändes som igår vi började sexan! Men nu väntar bara softa dagar typ, och sen avslutning på torsdag. Vi hörs. ♥

NEW IN


Fick med mig denna skönheten som är från HM med mig en från dagens shoppingtur till väla. Den kostade 149 kr. Väldigt nöjd med dagen. :) Nu hinner jag inte blogga mer för jag ska göra iordning för morgondagen och slå in present. ;) Så vi hörs någon annan dag. ♥

STUDENTEN

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej :)
Har nästan precis kommit hem från stan, var där en sväng med Wilma. Det är så härlig stämning nu på stan, när alla studenter springer runt och tjoar om att dom är mycket bättre än oss andra bara för att dom tar studenten. Härligt! :) Men får vänta ett tag tills jag får springa runt och tjoa om att jag är bättre än alla andra bara för jag tar studenten. Vi hörs mer ikväll. ♥ 

MINI BLOGGPAUS

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm Bilden är tagen av Wilma.

Hej, ♥
Det får bli en liten mini bloggpaus tills på söndag. Imorgon ska jag frst spela match och sen är det golf typ resten av dagen. På söndag åker jag och Wilma till väla. :) Det kanske kommer något inlägg, men ha inte några förväntningar om det! Ta hand om er, så hörs vi. ♥

GLÖMDE...

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej,
jag glömde faktiskt helt bort att blogga igår och idag... Men nu ska jag försöka minnas att blogga, så det blir bra uppdatering. Idag var jag med Wilma, hade jättekul som vanligt. Det ända jag längtar till nu är sommarlovet. Är så himla avundsjuk på de som får sluta imorgon, vi slutar inte för änns på torsdag nästa vecka... Men vi hörs. ♥

NÄR JAG HAR EN FOTBOLL VID MINA FÖTTER...

...det är då jag mår som bäst. ♥

ÄLSKAR BILDEN

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300
Hej, :).
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, samtidigt som jag städar. Ska snart iväg på nått möte med badmintonen med den fina tjejen på bilden. På tal om bilden, jag älskar den! Så fint ljus och allt ja. Men vi hörs nog mer ikväll, pussen. ♥

SJUKT TRÖTT

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej,
just nu är jag inte på så bra blogghumör, är jätte trött och har ont i huvudet. Men idag har jag varit på stranden, men det blåste jätte mycket. Kallt i vattnet var det med, men det hindrade inte oss till att bada. Imorgon blir det tillbaks till skolan, men det är ju bara lite kvar tills sommarlovet. LÄNGTAR! Men nu kommer gäster till oss vilken sekund som helst så vi hörs nog imorgon. Ha det bra! ♥

I WALKING ON SUNSHINE, WOHA

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Sommarkänslor. ♥

SPINDELNÄT

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej, :).
Bloggen blir väldigt lidande av det vackra vädret. Dagen spenderades på en stekhet fotbollsmatch, det var så varmt så jag trodde jag skulle dööö! Sen åkte vi till stranden, det var så härligt. Men badade typ i 1,5 timme. Och kvällen spenderades hos Wilma, vi var ute och fotade i ett härligt ljus så kommer nog bilder sen. Så vi hörs. ♥

SVULLEN NÄSA

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej. :)
Idag på träningen lyckades min näsa bli träffad av en jävligt hård boll, och resultatet av det blev en stor, röd, fet, uppsvullen näsa med väldigt mycket näsblod. Hoppas den blir bättre till matchen imorgon. Men nog pratat om min feta näsa, ikväll ska jag hem till Wilma och var där typ. Så vi hörs nog inte mer idag, imorgon skulle jag tro.
Ha det bra. ♥

RED

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Man får nästan lite höst känsla på dom här bilderna.

STRÅLADE SOL

Hej :)
Jag bloggade aldrig igår, hade fullt upp med Wilma, haha. Vi hade iaf as kul, vi såg på en jätte bra film. Tusen gånger starkare hette den. Idag har vi varit på stranden och nu är jag här och jag ska inte slösa tid på att sitta vid datan i detta underbara vädret. Nu ska jag ut och jobba på brännan, vi hörs ikväll. ♥

STÄDNING

Hej. :)
Just nu håller jag på att städar, det såg rent utsagt ut som ett bombnedslag. Senare sen ska jag ut och spela gof och ikväll ska bästavän sova hos mig. :) Det blir ett kort inlägg, vi får se om jag bloggar mer idag, Hej då. ♥

MINI LOV ELLER BIG WEEKEND

Nikon D3100 - Tamron AF 70-300 mm
Hej!
Vi har nu fått en minilov, big weekend eller vad man nu ska kalla det för tills på tisdag. Härligt!
Ikväll blir det fotbollsträning och sedan glee. Har inte heller något godisförbud längre, har haft det sedan januari. Ska fira det med att... äta godis, vi hörs kanske senare ikväll. Hej då ♥

RSS 2.0