FÖRLÅT FÖR DÅLIG BLOGGNING

Chilli tittar ut på det grymt tråkiga vädret.

Hej. Dålig bloggning den där veckan. Jag har helt enkelt inte haft ork och tid. Men de två dagarna frammot kommer det heller inte bli så bra bloggning. På lördag ska jag spela min första badminton tävling, kul! Och imorgon ska vi spela fotbollstunering med klassen. Vi har kommit till en länsfinal! Cupen heter fair play och går ut på att det sa vara ett schysst spel. Därför finns det gröna kort som man kan få. Om man gör nånting bra eller schysst för man gröna kort. Och vi har tagit oss till finalen på gröna kort! Vi hade flest i vårt län.
Vi hörs. ♥

MINA INKÖP I ULLARED

1. Mappar 2. Plattång ♥ 3. Muffinsformar. 4. Målvaktshanskar. 5. Nån grejs till håret när man plattar det
6. Tuggummi 7. Oreo ( Wilma tvingade mig att köpa dem ) 8. Svart baslinne 9. Jeans leggins
Hej! En helt sjuk och galen dag idag i ullared, grymt kul var det!
Nu ska jag platta håret. ;)
Vi hörs. ♥

UT MED DIG LINE I DET FINA VÄDRET!

Nikon D3100 - AF-S Nikkor 18-55 mm
Hejhej. Just nu är det underbart väder ute! Solen står högst upp på himlen och inte ett ändaste moln syns på himlen! Dagen kommer kommer se ut såhär på ett ungefär. Typ snart ska jag och pappa sticka ner på stan. Senare sen ikväll ska jag och min kära familj iväg och kolla på min storebror som är med i en musik tävling och har gått vidare. Senare sen ikväll kommer familjen Walin hit.
Och imorgon ska jag och Wilma bästavän åka till... ULLARED. :D Jag får se om jag uppdaterar mer idag. Man vet aldrig om det kommer ett inlägg. Nu ska jag ut och fota.
Vi hörs. ♥

TVÅ DAGAR UTAN BLOGGANDE

Nikon D3100 - AF-S Nikkor 18-55 mm
Hejsansvejsan :). Två dagar utan bloggande, jag har varit sjuk och helt enkelt inte orkat. Ibland är det väldigt svårt att hinna med att blogga. Jag har oftast träning 4-5 gånger i veckan och 2-3 läxor på det. Men nog pratat om hur många gånger i veckan jag tränar och hur många läxor jag har i veckan. Ne nu har jag bara pladdrat på om exakt ingenting! Idag har jag iallafall spelat match. Första utomhusmatchen och jag stod där bak i målet och frös fingrana av mig! Dessutom var det elvamanna. Men ni får ha en trevlig fredagskväll!
Vi hörs. ♥

STUDIEDAG

Nikon D3100 - AF-S Nikkor 18-55 mm  Jag tycker att bilden ser lite konstig ut, men jag älskar färgern på den!

Hej. Idag har vi studiedag. Jätte skönt! Jag ska vara med Wilma och sen sticker vi ner på stan och äter. Jag tror vi sticker ut och fotar också. Det är verkligen jätte skönt att vara ledig den här dagen mitt i veckan. Om vi hade varit i skolan hade vi suttit och jobbat med Matte och NO hela dagen, villket jag hatar. Nu ska jag gå och sätta på mig för snart kommer Wilma.
Vi hörs. ♥

RIGHT NOW

Vad jag dricker just nu..

Hejhej. Har just kommit hem från ett svettigt badmintonpass. Som sälskap på vägen hem tog jag med mig vitamin water. Nu ska jag slälla mig och fixa mat.
Vi hörs ♥

KÄRLEKSMUMMSJÄTTEMUFFINSCUPCAKES

Ja, min långa rubrik tyder på att jag skulle baka och jag ville göra kärleksmumms. Men jag ville samtidigt göra cupcakes. Så jag gjorde nån blandig av det och den blev kärleksmummsjättemuffinscupcakes. Men i slut ändan blev det så mycket fail som det bara kunde bli. Men jag lyckades ta några bilder så ni får dom här.
Typ så blev dom tillslut. Om typ 50 min väntar solsidan, sista avsnittet ju. ;)
Vi hörs. ♥

MACY :)

Nikon D3100 - AF-S Nikkor 18-55 mm
Hejhej. Har nästan precis ätit frukost. Dagens planer blir att städa, slappa och rensa bilder på datan. Vi har snart inget minne kvar. Men annars får ni ha det så bra sålänge, så uppdaterar jag mer sen.
Vi hörs. ♥

SÄG NU ATT VÅREN ÄR PÅ VÄG!


Nikon D3100 AF-S Nikkor 18-55 mm
Hejhej. Sitter nu helt proppmätt efter goda maten som vi åt idag, Lasagne. En favorit enligt mig. Annars idag har jag inte gjort så mycket. Eller jo det har jag faktiskt. På morgonen fick det bli ett träningspass fotboll och sen resten av eftermiddagen spenderades hemma hos min underbara farmor. ♥
Nu ska jag ta min älskade skipp-bo kortlek och gå ner och spela.
Vi hörs. ♥

5 TECKEN PÅ ATT VÅREN ÄR PÅ VÄG

Nu hoppas jag att jag äntligen kan skriva detta inlägg. ;)
1. Knoppar börjar komma fram på de tunna tråkiga grenarna. :)
2. När himlen är blå och solen står högst upp den. Det är nog en av dom härligaste vårkänslorna. Även fast det är svin kallt ute är det ändå hur varmt som helst när man är i solen!
3. Nu kan vi äntligen glömma den stora tjocka vinderjackan som ändå bara tog hela platsen i skåpet. Och fram med converse! Jag äääälskar converse, det skönaste som finns. Typ. Förresten är både skorna och jackan nya!

4. All den deprimerande vita snön är nu borta härligt!
5. Humöret är på topp! Hela tiden nästan. När man sätter på sig sin skinnjacka knyter på sina converse. Sen sticker man ut i solen och solar eller bara njuter av det härliga värdet. Det är grejer det!
Jag får ursäkta den fula bilden men jag hade ingen annan som jag skrattade på.


PANNKAKOR MED SYLT

Det är vad jag just fått i mig den här fredagseftermiddan. Jag ska försöka komma igång med bloggningen igen. När man väl slutar vill man så gärna igen! Jag skulle faktiskt skriva ett inlägg igår på 5 saker som visar på att det var vår. Då när jag tittar ut genom fönstret så ser jag ett mystiskt vitt tänke som ligger över vår stad. Det snöade hela natten och nu håller i iförsej smälta bort men mycke ligger det fortfarande kvar. Jag kommer så småning om börja med uppdaterinen nu och ta nya tag.
Vi hörs ♥

blogg paus

Kommer tillbaka när jag nån dag förhoppningsvis vaknar upp med insperation, vår och läxfrihet.

MACY

Nikon D3100 - AF-S Nikkor 18-55 mm
Hej,
det har inte varit någon bloggning den här veckan.
Jag har haft fullt upp i massa läxor och plugg.
Men nu hoppas jag att bloggningen ska bli hyfsat bra igen.
Det blir nog svårt...
... imorgon ska jag förmodligen till ullared och på söndag fotbollscup.
Ska försöka hålla uppdateringen uppe!
Om jag inte bloggar så vet ni ju varför. ;)
Vi hörs ♥

RSS 2.0